Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ghemertse Luyden

historische kleding en smeedwerk

Bekijk onze diensten

Smeedwerk in opdracht

U geeft aan wat u wilt hebben en wij gaan aan het werk. Weet u het niet precies? Geen nood. We beschikken over een grote hoeveelheid naslagwerk en kennis zodat we er ongetwijfeld samen uitkomen.

Wilt u zelf een deel van het werkstuk vervaardigen of wilt u hier wat hulp bij? Dat kan allemaal. Geef dit aan en we bepalen samen hoe dat gaat gebeuren.

Kleding op maat in opdracht

Ook hiervoor geldt: u geeft aan wat u wilt hebben en wij gaan aan het werk. Weet u het niet precies? Geen nood. We beschikken over een grote hoeveelheid naslagwerken en kennis, zodat we er ongetwijfeld samen uitkomen.

Wilt u zelf een deel van het werkstuk vervaardigen of wilt u hier wat hulp bij? Dat kan allemaal. Geef dit aan en we bepalen samen hoe we dat gaan doen.

Kledingverhuur

Ghemertse Luyden verhuurt in samenwerking met

PreHistorisch Dorp/Eindhoven Museum,

Boutenslaan 161B,

5644 TV Eindhoven,

historische kleding uit de periode ijzertijd t/m 16e eeuw na Chr.

Prijzen:

Luxe kostuum € 50,00 per dag

Gewoon kostuum € 35,00 per dag

Kinderkleding € 20,00 per dag

Ghemertse Luyden op locatie


Ghemertse Luyden is regelmatig te zien op historische markten met verkoop van onze handgesmede bijlen en ambachtsdemonstraties.

Zo waren wij in 2017 en 2018 op de voorjaarsmarkt in Haithabu (Vikingmuseum in Duitsland), op de messenbeurs in Gembloux (België), op de Vikingmarkt in het PreHistorisch Dorp te Eindhoven, op het festival Vlaardingen 1018, op de Vikingmarkt in Schothorst, op de Vikingmarkt in Doornenburg en op de Vikingmarkt in Adventon (themapark in Duitsland).

Zie onze fotostudio voor een impressie.

Ook was Ghemertse Luyden smeedwerk in 2017 aanwezig op de ambachtendag in het Boerenbondsmuseum Gemert met een middeleeuwse smidse. Voor een impressie daarvan: kijk onderaan deze pagina bij filmpjes.


Volgende keer op een evenement bij u in de buurt?


Voor informatie over deze- en andere evenementen: kijk op onze Facebookpagina's:

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0